برتری منتخب شطرنج‌بازان جهان مقابل منتخب شطرنج‌بازان ایران
برتری منتخب شطرنج‌بازان جهان مقابل منتخب شطرنج‌بازان ایران

در پایان مسابقات شطرنج جام ستارگان جهان، تیم منتخب شطرنج‌بازان جهان موفق به برتری در برابر منتخب شطرنج‌بازان ایران شد.

به گزارش سرویس ورزشی اندیشه گیلان، مسابقات شطرنج جام ستارگان در هفت دور برگزار شد و در پایان دور هفتم تیم منتخب جهان در بخش متچ پوینت با نتیجه هشت بر شش و در بخش گیم پوینت با نتیجه ۲۵ بر ۲۴ در برابر تیم منتخب ستارگان ایران به برتری دست یافت.

بیشترین افزایش رنکینگ در این مسابقات به استاد بزرگ ایران علیرضا فیروزجا تعلق داشت. وی با ۱۸ واحد افزایش رنکینگ در این رقابت‌ها توانست نتیجه‌ای قابل‌قبول کسب کند.

فیروزجا پیش‌ازاین مسابقات، دارای رنکینگ ۲۴۹۹ جهانی بود.  پرهام مقصود لو و امیررضا پوررمضانعلی شطرنج‌باز گیلانی تیم منتخب ایران نیز توانستند با ۱۷ واحد افزایش رنکینگ در این مسابقات به کار خود خاتمه دهند. مقصود لو و پوررمضانعلی پیش‌ازاین مسابقات دارای رنکینگ‌های ۲۵۸۴ و ۲۵۰۵ بودند.

استاد بزرگ پرهام مقصود لو از ایران و استاد بزرگ لازارو کوبایی امتیازآورترین شطرنج‌بازان این رقابت‌ها بودند. هر یک از این دو ورزشکار با ۶۴.۳ درصد، ۴.۵ امتیاز از هفت بازی کسب کردند.

دومین دوره مسابقات بین‌المللی جام ستارگان بین دو تیم منتخب ایران و منتخب جهان در سالن همایش‌های سازمان منطقه آزاد با حضور ورزشکاران از هفت‌کشور هلند، لتونی، کوبا، چین، آذربایجان، گرجستان و ایران برگزار شد.

انتهای پیام/