بیانیه مرکز هماهنگی و هم اندیشی راهبردی اقشار بسیج سپاه ناحیه مرکزی رشت
بیانیه مرکز هماهنگی و هم اندیشی راهبردی اقشار بسیج سپاه ناحیه مرکزی رشت

دوم اردیبهشت‌ماه مصادف با سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است، در همین راستا مرکز هماهنگی و هم اندیشی راهبردی اقشار بسیج سپاه ناحیه مرکزی رشت، بیانیه‌ای صادر کرده است.

به گزارش اندیشه گیلان، دوم اردیبهشت‌ماه مصادف با سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است، در همین راستا مرکز هماهنگی و هم اندیشی راهبردی اقشار بسیج سپاه ناحیه مرکزی رشت، بیانیه‌ای صادر کرده است.

در این بیانیه آمده است:

در آستانه دوم اردیبهشت ماه سالروز فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۵۸ مبنی بر ضرورت تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و با گرامیداشت این رویداد مهم و تبریک به عزیزان این نهاد انقلابی و ارزشی که با فعالیت چشمگیرشان با همراهی بسیجیان مومن و ولایتمدار در حفاظت و حراست از ارزشهای اسلامی در همیشه تاریخ ماندگار مانده است.

این نهاد انقلابی در دفاع از ارزشها و دستاوردهای انقلاب اسلامی نقش افتخار آمیز و مقتدرانه ای در برهه های سرنوشت ساز فتنه ها و اغتشاشات ضدانقلاب دوران حماسی دفاع مقدس تا خنثی سازی توطئه های شیطانی استکبار جهانی از جمله فتنه سال ۱۳۸۸ و دیگر آزمون های یزرگ بصیرت و آگاهی جملگی مرهون حضور شکست ناپذیر و پرصلابت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج همیشه قهرمان بوده است و با تاسیس بسیج ده ها میلیونی که یک شاهکار بی نظیر حضرت امام خمینی (ره) در عرصه مدیریت و رهبری انقلاب و نظام بود و اتصال سپاه به بسیج و از طریق آن به بدنه مردمی، سپاه یک بعد بی انتهایی پیدا کرد و قدرت سپاه پایان ناپذیر گردید و این باعث شد که سپاه در متن و قلب مردم قرار گیرد و خود را مخاطب همه مشکلات و ناهنجاری های آنان بداند و اکنون نیز همینگونه است، یعنی هرکجا مشکلی برای نظام و انقلاب پیش بیاید، سپاه و بسیج خود را در قبال آن مسئول می دانند و بر اساس تکلیفشان عمل خواهند کرد.

سرهنگ پاسدار مجید دوهندو
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج مرکزی شهرستان رشت

انهای پیام/