شوراهای اسلامی خط مقدم خدمات رسانی به مردم هستند
شوراهای اسلامی خط مقدم خدمات رسانی به مردم هستند

به گزارش سرویس اجتماعی اندیشه گیلان، سیروس شفقی، فرماندار رشت در همایش شوراهای اسلامی شهر و روستا در استانداری با بیان اینکه اعضای شورا دغدغه مندان واقعی توسعه شهر و روستا هستند گفت: مردم دارای جایگاه بی بدیلی در تعیین سرنوشت کشور هستند. وی شوراها را فراگیرترین تشکل کشوری دانست و افزود: باید این تفکر […]

به گزارش سرویس اجتماعی اندیشه گیلان، سیروس شفقی، فرماندار رشت در همایش شوراهای اسلامی شهر و روستا در استانداری با بیان اینکه اعضای شورا دغدغه مندان واقعی توسعه شهر و روستا هستند گفت: مردم دارای جایگاه بی بدیلی در تعیین سرنوشت کشور هستند.

وی شوراها را فراگیرترین تشکل کشوری دانست و افزود: باید این تفکر را تقویت کنیم و مسئولان باید این تفکر به روز شده را در برنامه هایشان مورد توجه قرار دهند.

شفقی با اشاره به نامگذاری سال به نام اقتصاد مقاومتی، تولید ملی و اشتغال بر نقش شوراها در تحقق آن تاکید کرد و اذعان داشت: شوراها خط مقدم خدمات رسانی به مردم بوده و با همکاری مسئولان موجب توسعه شهر و روستا می شوند.

وی ادامه داد: نقش شوراها به ویژه در حوزه خرد و با شناخت کافی در حوزه ظرفیت های بومی در رونق تولید و فضای کسب و کار اهمیت فوق العاده دارد.

فرماندار رشت با بیان اینکه شوراهای اسلامی شهر و روستا یک نهاد کارگشا و فرهنگ ساز است اظهار کرد: شوراها همه بخش های جامعه را به کارگرفته و در به کارگیری اندیشه و مشارکت مردمی در امور جامعه موثر است.

وی با اشاره به انتخابات شوراهای اسلامی و ریاست جمهوری تصریح کرد: باید با اجرای مر قانون و ایجاد بستری امن، باعث حضور حداکثری مردم در انتخاب شویم.

شفقی تاکید کرد: با مشارکت بالای مردمی در انتخابات و پرشور و قانونمند برگزار شدن آن توطئه دشمنان را خنثی می کنیم.

انتهای پیام /