عاملان هتک حیثیت در شبکه اجتماعی موبایلی در استان گیلان شناسایی شدند
عاملان هتک حیثیت در شبکه اجتماعی موبایلی در استان گیلان شناسایی شدند

به گزارش اندیشه گیلان، سرهنگ ایرج محمدخانی ظهر امروز در نشست خبری در رشت اظهار داشت: در پی ارجاع چندین فقره پرونده از دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان رشت و فومن به دادخواهی تعدادی از شهروندان مبنی بر هتک حیثیت آنان در شبکه اجتماعی مبتنی بر موبایل، موضوع در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت. […]

به گزارش اندیشه گیلان، سرهنگ ایرج محمدخانی ظهر امروز در نشست خبری در رشت اظهار داشت: در پی ارجاع چندین فقره پرونده از دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان رشت و فومن به دادخواهی تعدادی از شهروندان مبنی بر هتک حیثیت آنان در شبکه اجتماعی مبتنی بر موبایل، موضوع در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان گیلان با بیان اینکه با پی‌جویی فنی و پلیسی، عاملان هتک حیثیت در شبکه اجتماعی مبتنی بر موبایل شناسایی شدند، تصریح کرد: متهمان ۶ مرد به ترتیب ۲۶، ۳۱، ۳۴، ۳۵، ۴۵ و ۴۶ ساله و یک زن ۶۱ ساله اهل و ساکن رشت و  فومن بودند.

وی با اشاره به اینکه مرتکبان چنین جرایمی در فضای مجازی با نشانه رفتن آبروی شهروندان دست به رفتارهای غیر اخلاقی می‌زنند، اظهار داشت: پلیس فتا با بهره جستن از توان فنی کارشناسان خود، هوشمندانه، قانونی و قاطع نسبت به شناسایی و تحویل آن‌ها به مراجع قضایی اقدام می‌کند.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان گیلان ابراز داشت: فن آوری اطلاعات و ارتباطات ابزار بسیار مفیدی است اما چگونگی استفاده صحیح از این فن آوری هنوز به‌خوبی در بین کاربران نهادینه نشده است.

محمدخانی گفت: استفاده‌ای که برپایه اخلاق، دانش ، قانون و پژوهش، استوار نباشد می‌تواند یک تهدید تلقی شده و خدای ناکرده سرنوشت افراد را نیز تباه کند اما فعالیتی که براساس این چهار عنصر کلیدی انجام پذیرد، بستر ترقی، رشد، بالندگی، سعادت و سلامت جامعه را فراهم می‌سازد.

وی با تاکید بر اینکه شهروندان در انتخاب پیام رسان‌های موبایلی شرکت‌های بیگانه و استفاده از خدمات آن‌ها، محرمانگی و امنیت اطلاعات شخصی را باید جدی بگیرند، افزود: کاربران در ارتباط، انتشار و اشتراک، تقوای رسانه‌ای را رعایت کنند.

رئیس پلیس فتا استان گیلان با بیان اینکه آداب معاشرت مجازی همواره باید رعایت شود گفت: شهروندان می‌توانند در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسان‌های موبایلی، مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir یا ایمیل این پلیس به نشانی Gfata@police.ir گزارش کنند.

محمدخانی اظهار داشت: متاسفانه عده‌ای با انگیزه تسویه حساب شخصی و انتقام جویی از دیگران نسبت به هتک حیثیت آنان از طریق پیام رسان موبایلی اقدام می‌کنند.

وی گفت: مطابق مواد مندرج در فصل پنجم – هتک حیثیت و نشر اکاذیب، قانون جرائم رایانه‌ای، هتک حیثیت در فضای مجازی جرم تلقی و مرتکبان این قبیل از جرایم، به حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال یا جزای نقدی از ۵ میلیون ریال تا ۴۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم می‌شوند.

انتهای پیام/