قالیباف دوشنبه در جمع مردم رشت سخنرانی می‌کند
قالیباف دوشنبه در جمع مردم رشت سخنرانی می‌کند

دبیر کمیته مدیران جوان انقلابی در استان گیلان: قالیباف ۱۰ صبح روز دوشنبه ۲۵ اردیبهشت در سالن تختی مجموعه شهید عضدی رشت در جمع مردم رشت سخنرانی می‌کند.

رضا بحری در گفت و گو با اندیشه گیلان، با اشاره به حضور محمدباقر قالیباف کاندیدای دوازدهمین دوره ریاست جمهوری در شهرستان رشت اظهار داشت: قالیباف ۱۰ صبح روز دوشنبه ۲۵ اردیبهشت در سالن تختی مجموعه شهید عضدی رشت در جمع مردم رشت سخنرانی می‌کند.

وی با اشاره به سفر یک‌روزه قالیباف به استان گیلان خاطرنشان کرد: در این سفر قالیباف کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری و عضو ائتلاف پیشرفت در اجتماع مردم گیلان در رشت سخنرانی می‌کند.

بحری با تاکید براینکه ستادهای شهرستانی از چندی قبل تشکیل شده است گفت: قالیباف با دعوت جمعی از نخبگان جوان و فرهیختگان گیلان به این استان سفر می‌کند و این نخستین سفر رسمی قالیباف در چندسال گذشته به گیلان است.

دبیر کمیته مدیران جوان انقلابی استان گیلان افزود: ستاد مردمی استان گیلان تمامی کمیته‌های لازم اعم از کمیته روحانیون و طلاب، فرهنگیان، دانشجویان، مهندسان، کارگران، ورزشکاران، ایثارگران، پزشکان، اصناف و بازاریان، دانشجویان، مدیران و کارکنان، طرح و برنامه‌ریزی، تدارکات و پشتیبانی، تبلیغات، رسانه و فضای مجازی و حقوقدانان را تشکیل داده است.

وی با بیان اینکه مردم با خلق حماسه سیاسی و شرکت منسجم در انتخابات برای دشمنان یأس و ناامیدی و برای دوستان انقلاب اسلامی امیدواری به ارمغان می‌آورند تصریح کرد: حوزه فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی در کنار سایر کمیته‌ها بخشی از تبلیغات و شفاف‌سازی برنامه‌های آینده قالیباف را برعهده گرفته است.

بحری با اشاره به اینکه در انتخابات ریاست جمهوری ابتدا مشارکت مردمی و پس از آن انتخاب اصلح اهمیت دارد تصریح کرد: در زمینه مشارکت مردمی و انتخاب فرد اصلح مقام معظم رهبری توصیه‌ها و تذکرات لازم را داده‌اند و بیانات معظم‌له فصل‌الخطاب است.

وی با بیان اینکه مردم با حضور حداکثری پای صندوق‌ها و با رای مستقیم ‌خود سرنوشت خویش را رقم ‌می‌زنند گفت: ستاد مردمی قالیباف با بیان برنامه‌های آینده وی و بدون تخریب و تضعیف چهره دیگر کاندیداها برای جلب اعتماد مردم تلاش می‌کند.

دبیر کمیته مدیران جوان انقلابی استان گیلان با تاکید براینکه گیلانی‌ها همواره بیشترین حضور را در انتخابات‌های مختلف داشته‌اند و گیلان از استان‌های پیشرو در میزان مشارکت در انتخابات است افزود: کمیته جوانان در سطح استان گیلان در حال فعالیت هر چه بیشتر است تا رای اولی‌ها و جوانان را به ستاد قالیباف جذب کند.

انتهای پیام/