مسائل و مشکلات مالی واحد رشت را با برنامه ریزی حل خواهیم کرد/دانشکده علوم‌پایه دارای پتانسیل بسیار بالایی است+تصاویر
مسائل و مشکلات مالی واحد رشت را با برنامه ریزی حل خواهیم کرد/دانشکده علوم‌پایه دارای پتانسیل بسیار بالایی است+تصاویر

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با بیان اینکه واحد رشت در بین دانشگاه‌های آزاد اسلامی در سطح بالای متوسط است گفت: مسائل و مشکلات مالی واحد رشت را با برنامه ریزی حل خواهیم کرد.

به گزارش پایگاه خبری اندیشه‎گیلان، دکتر ابراهیم چیرانی پیش از ظهر امروز در دیدار با رئیس، معاون و کارکنان دانشکده علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، اظهار داشت: امکانات بسیار زیادی برای دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت می توان فراهم کرد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت باید جایگاه و رتبه فعلی خود را در میان دانشگاه‌های آزاد اسلامی حفظ کند افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در میان دانشگاه‎های کشور دارای وضعیت مناسب و مطلوبی است.

چیرانی با بیان اینکه واحد رشت در بین دانشگاه‌های آزاد اسلامی در سطح بالای متوسط است گفت: مسائل و مشکلات مالی واحد رشت را با برنامه ریزی حل خواهیم کرد.
وی با تاکید براینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت باید بر روی در آمدزایی غیرشهریه‌ای متمرکز و برنامه ریزی کند افزود: امیدوارم دانشکده علوم پایه در زمینه درآمد زایی درخشنده ظاهر شود.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان اظهار داشت: توانمندی‌های دانشکده علوم‌پایه مثال زدنی و بی‌نظیر است.
دکتر افشین پوراحمد نیز در دیدار با سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با اشاره به توانمندی‌های دانشکده علوم‌پایه گفت: هر ساله یک نفر از دانشکده علوم پایه به‌عنوان پژوهشگر برتر استان گیلان معرفی می شود.
رئیس دانشکده علوم‎پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت از امکانات آزمایشگاهی بسیار بالایی برخوردار است تصریح کرد: آزمایشگاه‌های واحد رشت مجهز و در فضای مناسبی قرار دارد.

پوراحمد اظهار داشت: دانشکده علوم‌پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت دارای پتانسیل بسیار بالایی است و اساتید آن نیز به‌صورت مداوم در حال بروز رسانی هستند.


انتهای پیام/*