ضرورت گسترش رشته ادبیات پایداری در دانشگاهها
- شناسه خبر: 23480
- تاریخ و زمان ارسال: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ ساعت ۵:۴۴
- بازدید : ۷ بازدید
- نویسنده: سردبیر

سرهنگ پاسدار عباس بایرامی در گفتوگو با خبرنگار گیلداد، اظهار داشت: در همه استانها سازمان ادبیات دفاع مقدس برای گرامیداشت هفته کتاب برنامههای متعددی نظیر رونمایی کتابهای دفاع مقدس و یا برگزاری نمایشگاه کتاب اجرا کردند.
رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس کشور همچنین در آستانه هفته بسیج با گرامیداشت این هفته گفت: اهتمام ما این است که از ظرفیت حوزه فرهنگ و ادبیات در تمامی شهرستانها برای معرفی کتابهای دفاع مقدس که سر منشأ آن بسیجیان مخلص بودند بهرهگیری کنیم تا بتوانیم به نحو احسن هفته بسیج را پاس بداریم.
بایرامی درباره تعداد کتب منتشر شده حوزه دفاع مقدس در رده سنی کودکان با بیان اینکه در سازمان ادبیات دفاع مقدس در تمام استانها سال گذشته بیش از ۶۰ عنوان کتاب دفاع مقدس برای رده سنی کودکان و نوجوانان تولید کردند گفت: از لحاظ کیفی بخشی از کتابها سطح خوبی داشته و در سطح ملی هستند.
وی خاطرنشان کرد: اکنون در صدد تکثیر مناسب این کتب و بردن آنها به پیشخوان عرضه کتاب هستیم و بنا داریم تا با بسیاری از مجموعههایی که به این عرصه متصل هستند تفاهمنامه مشترک امضا کنیم تا هم از این کتب استفاده کنند و هم در تولید کتب دفاع مقدس حوزه کودک نقش برجستهتری داشته باشند.
رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس کشور به عقبافتادگیهای موجود در حوزه نشر موضوعات دفاع مقدس برای کودکان و نوجوانان اشاره کرد و عنوان داشت: در تولید کتب دفاع مقدس برای رده سنی کودک عقب هستیم و هنوز نتوانستهایم به شاخصههای واقعی تولیدات کودک و نوجوان دست یابیم.
بایرامی بیان کرد: ایجاد تصویرگریهای قوی و داستانسراییها و اشعار خوب که برای کودکان جاذبه داشته باشد، از جمله بحثهای فنی و مهمی است که در شورای ادبیات کودک و نوجوان سازمان مطرح میکنیم تا با نظر کارشناسان این حوزه در این عرصه گام های رو به جلو برداریم.
وی در پاسخ به سوال رایزنیهای انجام شده در راستای گسترش رشته ادبیات پایداری در دانشگاههای کشور افزود: ما برای علمی کردن موضوعات حوزه دفاع مقدس و مانایی موضوعات از نگاه پژوهشی شدیداً به محیطهای علمی و پژوهشی حوزهها و همچنین دانشگاهها نیاز داریم.
رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس کشور با بیان اینکه از این رو از مدتها پیش رشته ادبیات پایداری جزو زیرگروه رشته ادبیات دانشگاهها قرار گرفت گفت: ۴۶ دانشگاه توانستند این رشته را راهاندازی کنند و به عنوان گروه ادبیات پایداری این حوزه را به صورت علمی و تخصص دنبال میکنند البته شیوع بیماری کرونا نیز در کاهش گرایشات به این حوزه بیتأثیر نبوده است.
بایرامی از گسترش رشته ادبیات پایداری در دانشگاهها ابراز امیدواری کرد و با بیان اینکه تصور ما این است که با منابعی که برای این رشته در حال تشکیل است در آینده شاهد تحول خوبی در این حوزه باشیم گفت: رشته ادبیات پایداری مانند برخی از دیگر رشتههای دانشگاهی به دلیل بازار کار دانشجویان را از خود دور میکند.
وی با اشاره به محدود بودن بازار کار رشته ادبیات پایداری خاطرنشان کرد: از آن جایی که رشته ادبیات پایداری تنها در محیطها و محافل خاص مورد نظر بوده و از آن استقبال میشود و از طرفی با توجه به اینکه این محافل نیز محدود هستند از این رو تصور دانشجویان این است که این رشته بازار کار مناسبی ندارد.
انتهای پیام/