دریافت مالیات برای جبران کمبودهای لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ ، دست کردن در جیب مردم است
- شناسه خبر: 24634
- تاریخ و زمان ارسال: 6 اسفند 1400 ساعت 11:36
- نویسنده: سردبیر
حسن محمدیاری در گفتوگو با خبرنگار گیلداد، با اشاره به مخالفت مجلس با درآمدهای مالیاتی در لایحه بودجه سال آینده با بیان اینکه در لایحه بودجه ۱۴۰۱ شاهد افزایش ۶۴ درصدی درآمدهای مالیاتی هستیم اظهار داشت: بنده یکی از مخالفان دریافت مالیات از خانه و ماشینهای لوکس با سازوکار تعریف شده در این لایحه بودم.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی افزود: خانهای که در این سالها قیمت آن چندین برابر قیمت خرید آن شده است کالای مصرفی بوده و نمیتوان آن را لوکس دانست یا ماشینی که اکنون در راستای تورم جامعه قیمت بالایی پیدا کرده نیز یک وسیله مصرفی بوده و لوکس نیست که آن را مشمول مالیات سازیم.
محمدیاری با انتقاد از سازوکار دریافت مالیات برای جبران کمبودهای لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ خاطرنشان کرد: دولت برای جبران کاستیهای لایحه بودجه سال آینده درآمدهای مالیاتی را برای بخشهای مختلف پیشبینی کرده که به تعبیر بنده نوعی دست کردن در جیب مردم است.
عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۱ مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کمیسیون تلفیق بودجه مجلس این مالیاتها را تعدیل و سقف آن را مشخص کرد ابراز داشت: مجلس برخی موارد مالیاتی که نیازی به آن نبود را در بندها و تبصرههایی از لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ حذف کرد.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس در پاسخ به سوالی در مورد راهکار مجلس برای کمک به دولت جهت مهار تورم در سال آینده با بیان اینکه مقابله مجلس در برابر حذف ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی خود راهکاری برای مهار تورم بود اذعان کرد: لازم به ذکر است که تورم و افزایش قیمتها اجتناب ناپذیر است.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اگر چه افزایش قیمتها و تورم در سال ۱۴۰۱ اجتنابناپذیر است اما مجلس سعی دارد سقف این افزایش قیمتها به گونه ای بالا نباشد تا آسیب کمتری به مردم وارد شود و از طرفی بر اعطای یارانه به مردم تأکید داریم.
نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس درباره اولویت مجمع نمایندگان گیلان برای پیگیری مصوبات سفر استانی رییس جمهور به استان گیلان با بیان اینکه اولویت نمایندگان پیگیری برای تکمیل پروژههای در حال اتمام است افزود: البته بخش اعظمی از این پروژهها انجام شده است.
محمدیاری عنوان کرد: پروژه احداث سدها، راههای شهری و روستایی، آبرسانی به مزارع در فصل کشاورزی، ترمیم سردهنههای در معرض تخریب بهویژه در مواقع سیل و پروژههایی که بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند در اولویت بررسی هستند.
وی با بیان اینکه پروژه ملی کمربندی تالش پس از گذشت ۱۲ سال از آغاز آن تنها ۵ درصد پیشرفت دارد و طبیعتاً باید اعتباری به آن برسد تا به پیشرفت ۵۰ درصد برسد گفت: از این رو رویکرد دولت جهت معطوف کردن اعتبارات تنها به پروژههایی با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی مورد اعتراض ما بود.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس با بیان اینکه پروژه سد شفارود و دیگر مواردی که کمتر از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد جز دغدغههای ما است اظهار داشت: ما این موضوع را با کابینه دولت مطرح کردیم و بنا شد در بودجه سفر استانی رییس جمهور به گیلان و همچنین لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ اعتبارات این پروژهها پیشبینی شود.
انتهای پیام/
بازتاب: 800 نفر از کارگران سد شفارود هنوز بلاتکلیف هستند! - اخبار گیلداد | اخبار گیلداد