نگاه درونزای دولت چهاردهم به مدیریت تحریمها
- شناسه خبر: 35582
- تاریخ و زمان ارسال: ۵ خرداد ۱۴۰۴ ساعت 11:57
- نویسنده: سردبیر

گیلداد: علی فتحاللهی صبح امروز (دوشنبه) در جلسه شورای اداری صومعهسرا، ضمن گرامیداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، اظهار داشت: مردم ولینعمت ما هستند و این نگاه باید محور تصمیمگیریها باشد.
مدیرکل سیاسی استانداری گیلان دوران مسئولیت خود در صومعهسرا را سرشار از تجربه و سرمایه معنوی برشمرد و تصریح کرد: اثرات کوتاهی یا خدمت ما در ذهن مردم ماندگار میشود.
فتحاللهی با اشاره به تحریمهای خارجی، بر لزوم بهرهگیری از ظرفیتهای داخلی برای عبور از تنگناهای اقتصادی تأکید کرد.
وی ضمن تمجید از رویکرد دولت چهاردهم در سیاست خارجی و داخلی، افزود: باید با رویکرد کارشناسی، تعامل عزتمندانه، و خدمت بیمنت و بیتبعیض در کنار مردم باشیم.
فتحاللهی از دکتر هادی حقشناس، استاندار گیلان، برای استفاده از نیروهای بدنه وزارت کشور در مدیریتها قدردانی کرد و حمایت از ظرفیتهای انسانی متخصص را ضروری برشمرد.
به گزارش گیلداد: حامد محمدی، از مدیران باسابقه وزارت کشور، با حکم استاندار گیلان به عنوان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری صومعهسرا معرفی شد.
محمدی پیشتر در سمتهایی همچون بخشدار انگوران زنجان، معاون فرماندار ابهر و مسئول دبیرخانه شورای تأمین صومعهسرا فعالیت داشته است.
همچنین از خدمات اسماعیل قاسمی، معاون پیشین سیاسی و امنیتی فرمانداری صومعهسرا که بهعنوان فرماندار فومن منصوب شده، تقدیر شد.
انتهای پیام/*