ثبت حقوق تمامی شاغلان شرکتهای دولتی در سامانه دولت
- شناسه خبر: 24024
- تاریخ و زمان ارسال: 16 دی 1400 ساعت 10:30
- نویسنده: سردبیر
جبار کوچکینژاد در گفتوگو با خبرنگار گیلداد، درباره نظارت مجلس برای جلوگیری از پرداخت حقوقهای نجومی اظهار داشت: در لایحه بودجه ۱۴۰۱ دولت بودجه عظیمی را برای شرکتهای دولتی در نظر گرفته و آن را به مجلس ارائه کرد که کمیسیون برنامه و بودجه نیز در این زمینه بررسیهای لازم را انجام داد.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه دولت در لایحه بودجه مشخص کرده که تمام شاغلان در شرکتهای دولتی اعم از روسا، هیئت مدیره و کارکنان باید تمام پرداختیها را در سامانه دولت ثبت کنند افزود: این ثبت حقوق از دریافت حقوقهای غیرمتعارف جلوگیری میکند.
کوچکینژاد درباره آخرین وضعیت تحقیق و تفحص از عملکرد دولت پیشین در استفاده از ارز ترجیحی تصریح کرد: مقدمات تحقیق و تفحص از سازوکار ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی و تأمین کالاهای اساسی در دولت پیشین فراهم شده است.
وی ابراز داشت: در حال حاضر در کمیسیون برنامه و بودجه در حال طراحی ساختارهای تحقیق و تفحص هستیم؛ از سال ۹۸ تا سال ۱۴۰۰ بیش از ۶۰ میلیارد دلار ارز ترجیحی هزینه و در این بین سودهای کلانی نصیب برخی افراد شد.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: مبلغ تخصیص داده شده به ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی برای تأمین کالا مبلغ بالایی بود بنابراین تحقیق و تفحص، تحقیق سنگینی است که با انجام بررسیهای لازم در کمیسیون آن را آغاز میکنیم.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس درباره پیگیریهای انجام شده برای حل مشکل قطعی آب در سراوان رشت با اشاره به اینکه قطعی آب سراوان از کمبود آب نشأت نمیگیرد و مربوط به ایرادات موجود در حوزه انتقال است گفت: قرار بر این شد که مسئولان امر با اصلاح لوله مشکل قطعی آب را حل کنند.
کوچکینژاد همچنین درباره مشکل قطعی اینترنت در سراوان رشت اذعان داشت: این مشکل گریبانگیر بسیاری از مناطق در سطح کشور است که مخابرات کشور باید آن را حل کند لذا پیگیریهایی در این زمینه انجام شده تا با جایگذاری فیبر نوری مشکل قطعی اینترنت سراوان رشت حل شود.
نماینده مردم رشت و خمام در مجلس در پاسخ به سوال اقدامات انجام شده برای حل مشکل مردم روستای کچا و روستاهای همجوار در حوزه عدم بازنگری در طرح هادی افزود: در اجرای طرح هادی روستایی و اصلاح آن اشکالاتی در اقدامات بنیاد مسکن، منابع طبیعی و امور اراضی وجود دارد.
وی خاطرنشان کرد: تأکید ما این است که اسکان روستاییان در طرح هادی پررنگ دیده شود چرا که مجموعههای مذکور پس از بازنگری طرح هادی حریم روستا را کوچک میکنند این امر باعث میشود محلی که تا پیش از این کاربرد مسکونی داشته را از کاربرد مسکونی خارج کنند.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس با اشاره به اهمال متولیان اجرا و بازنگری طرح هادی در گیلان با بیان اینکه متأسفانه دستگاههای متولی اجرا و بازنگری طرح هادی در این زمینه کمکاری کردند بیان کرد: ما پیگیر اصلاح طرح هادی برای حل مشکل مردم هستیم.
انتهای پیام/