رسانهها نقش مهمی برای فرهنگ سازی در مصرف بهینه برق دارند
- شناسه خبر: 25514
- تاریخ و زمان ارسال: 23 خرداد 1401 ساعت 10:18
- نویسنده: سردبیر
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گیلداد، بهمن داراب زاده در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به در پیش بودن ایام گرم سال و فصل تابستان و افزایش مصرف برق، اظهار داشت: همانند سالهای گذشته شهروندان باید با مدیریت درست مصرف برای پایداری شبکه با وزارت نیرو همکاری کنند.
وی افزود: تمام اقدامات، برنامه ریزیها و هماهنگیهای لازم برای عبور موفق از پیک مصرف در سطح وزارت نیرو، شرکت توانیر و شرکت برق گیلان انجام گرفته و تفاهم نامههایی با صنایع بزرگ و کوچک منعقد شده تا در ایام پیک و فصل تابستان به ما کمک کنند.
داراب زاده با اشاره به آمادگی پرسنل برق منطقهای گیلان برای خدمات رسانی، گفت: مهمترین اولویت وزارت نیرو این است که امسال در بخش مشترکان خانگی شاهد خاموشی نباشیم.
وی با تأکید بر اینکه مدیریت مصرف برق در دو بخش حائز اهمیت است، اضافه کرد: مدیریت مصرف یا استفاده بهینه از برق به معنای استفاده نکردن و یا حتی کم استفاده کردن نیست.
مدیر عامل شرکت برق منطقهای گیلان با اشاره به اینکه باید از انرژی برق به جا، به اندازه و به موقع استفاده شود، تصریح کرد: رسانه به عنوان سفیران صنعت برق باید موضوعات مربوط به مدیریت مصرف برق را اطلاع رسانی کنند تا به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود.
وی در ادامه همچنین به انواع سوختهای مصرفی برای تولید برق و میزان آلودگیهای آن اشاره و بیان کرد: استفاده از سوختهای فسیلی برای تولید برق در فضای محیط و زندگی آلودگی ایجاد میکنند و مقادیر زیادی از گازهای سمی وارد فضا میشود که با مدیریت مصرف برق میتوانیم جلوی بخشی از این آلودگی را بگیریم.
داراب زاده با بیان اینکه منابع و ذخایر سوختهای فسیلی دارای محدودیت بوده و ما باید به عنوان وظیفه این منابع را برای آیندگان حفظ کنیم، ادامه داد: یکی از مواردی که باید به آن توجه شود این بوده که در نیروگاهها برای تولید برق از مقادیر زیادی ذخایر آب، آب رودخانهها، چاهها و سفرههای زیرزمینی استفاده میشود که این آب پس از استفاده در نیروگاه و انجام فعل و انفعالات مختلف از آن دیگر به عنوان آب معمول نمیتوان از آن استفاده کرد و در حقیقت بخشی از منابع آبی را هم از دست میدهیم.
وی با اشاره به اینکه صنعت برق بسیار هزینه بر، سرمایه بر و زمان بر است، افزود: اگر همه امکانات هم وجود داشته باشد همچنان اجرای پروژهها بسیار طولانی و زمان بر است.
مدیر عامل شرکت برق منطقهای گیلان با بیان اینکه برای اجرای پروژههای بزرگ در صنعت برق، بخشی از منابع طبیعی و محیط زیست را هم از دست میدهیم، ادامه داد: این موضوع برای استان گیلان و گیلانیها بسیار ملموس باشد زیرا برای احداث یک کیلومتر از خطوط فشار قوی، حدود ۲.۵ هکتار از جنگلها باید از رفته و جنگل تراشی انجام بگیرد تا آتش سوزی اتفاق نیفتد بنابراین منابع طبیعی بسیار مهم بوده و باید به آن هم توجه شود.
انتهای پیام/*