یادداشت| آقای ترامپ آزموده را آزمودن خطاست
- شناسه خبر: 14937
- تاریخ و زمان ارسال: 17 فروردین 1399 ساعت 17:00
- نویسنده: سردبیر
به گزارش پایگاه خبری و تحلیلی گیلداد، سخنان اخیر رئیسجمهور آمریکا و تهدیداتش در برابر جمهوری اسلامی چندان جدید نیست. حدود چهاردهه است که همیشه تحت تهدیدات بیاساس و پوشالی استکبار بودهایم و راه خودمان را رفتهایم، ولی بعد از حدود چهار دهه تحریم هنوز بر سر عقل نیامدهاند که ایران را با تهدید نمیتوان همراه کرد.
پایگاه خبری گیلداد در یادداشتی به قلم سرهنگ مهدی پارسا، آورده است:
دونالد ترامپ رییس جمهور قمارباز ایالات متحده آمریکا سیزده فروردین ماه جاری در یک نشست خبری در کاخ سفید اعلام کرد: *ما خواستار دشمنی نیستیم، اما آنها (ایرانی ها) با ما دشمنی می کنند و از این بابت پشیمان خواهند شد، طوری که قبلا هرگز نشده اند* این ادبیات برای ما ایرانی ها در طول سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ادبیات جدیدی نیست. زیرا هر یک از دولتمردان آمریکایی پس از روی کار آمدن به قدرت در مواجهه با ملت بزرگ ایران و برای آنکه از رییس جمهور قبلی در این دشمنی عقب نماند اقدام به یاوه گویی های اینچنینی شده است.
هنوز مدت زمان زیادی از جنایت غیر قابل گذشت به شهادت رساندن سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی نمی گذرد و وعده ی داده شده به ملت ایران و ملت های در جبهه مقاومت مبنی بر سیلی سخت هنور پابرجاست. گاوچران های آمریکایی در شهرهای تگزاس و دالاس وقتی در نبردهای دو نفره ای به نام دوئل به روی یکدیگر سلاح می کشیدند و این کار را به قیمت کشته شدن یک یا هر دو نفرشان انجام می دادند، هیچ گاه پایبند اخلاق و اعتقادات انسانی نبودند.
این یکی از موجودیهای رایج در کشوری است که وقتی سفیدپوستان وارد آن شدند به قتل عام بومیان سرخ پوست و سیاه پوست آن پرداختند. جرج واشنگتن اولین رییس جمهور ایالات متحده آمریکا می گفت: یک سرخ پوست خوب یک سرخ پوست مرده است. این نگاه، نگاه بدنه حاکم و سیستم سیاست ایالات متحده آمریکا است که بر پایه زر و زور و تزویر بنا نهاده شده است. آنچه که در طی روزهای گذشته بخصوص پس از روی کار آمدن دونالد ترامپ رییس جمهور جدید آمریکا از زبان وی و برخی از منصوبین جدید کاخ سفید بیرون آمده آغاز ژست های سیاسی جدید بر پایه دیپلماسی اجبار است که هدف آنها این است تا بگویند سیاست های آنها با دولتهای پیشین ایالات متحده متفاوت است.
ملت ایران ۴۱ سال است که تاوان چهار کلمه را می دهد: استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی. در اثنای این تاوان پس دادن و تحمل سختی ها و مرارت های فراوان سیاسی،اقتصادی به خوبی در بسیاری از آوردگاههای مهم دست برتر بوده است. امروز این ملت از جملاتی که ترامپ می گوید همچون دیگر روسای جمهور پیشین آمریگا نه نگران است و نه متعجب. واقعیت ماجرا این است که زمان رجزخوانی های سردمداران ایالات متحده آمریکا حداقل برای کشوری همچون جمهوری اسلامی ایران به پایان رسیده است. این اظهارات نشان دهنده استیصال طرف مقابل است که می گویند:ایران با آتش بازی می کند.ایران رسما به خاطر پرتاب موشک بالستیک اخطار گرفته است. آنها باید قدر این توافق بسیار بد با آمریکا را می دانستند.
ایران داشت نفس های آخر را می کشید و رسما در حال فروپاشی بود که آمریکا آمد و با یک توافق نجاتش داد. ما امروز رسما به ایران اخطار می دهیم. و جالب اینکه وی نیز همچون بوش و اوباما از گزینه های روی میز صحبت می کند. اینها ما را از چه می ترسانند،این ملت در جشن پیروزی انقلاب خود در ۲۲ بهمن پاسخ این یاوه گویی ها را داد و آنچه را که دولتمردان جدید کاخ سفید بیان کرده و در ادبیات دیپلماتیک جنجالی خود وارد کرده بودند رشته کرد.
این ملت مجددا پیروز شد در آزمونی به وسعت جغرافیای سرزمین بزرگ ایران و این را همچون انقلاب سال ۵۷ به همه دنیا ثابت کردند. همانگونه که سی ان ان در یک اعتراف تلخ عنوان کرد که راهپیمایی ۲۲ بهمن گذشته در ایران پرجمعیت تر ار سالهای گذشته بود. مناظره های انتخاباتی در ایالات متحده آمریکا به خوبی نشان داد که رییس جمهور جدید این کشور از ادبیات سیاسی و دیپلماتیک محترمانه ای برخوردار نیست و هیچ دورنمای منطقی برای اعمال خود تصور نمی کند که این ادبیات به روند آنچه که متفکران غربی در مورد فروپاشی ایالات متحده آمریکا از سالها پیش، پیش بینی کرده بودند سرعت خواهد بخشید. اما چند جمله با آقای دونالد ترامپ،
آقای ترامپ ما بمب هسته ای نداریم، اصلا نیازی به داشتن بمب هسته ای نیست. بمب هسته ای ایران، ملتی هستند که ۴۱ سال است با تمام داشته ها و نداشته ها سوخته اند و ساخته اند. بمب هسته ای این کشور، جوانان و نوجوانانی هستند که وقتی پای منافع این خاک مقدس در میان باشد از عزیز ترین سرمایه شان که جانشان است می گذرند.
آقای ترامپ، فرزندان این ملت در جنگی نابرابر که صدام با تحریک، کمک و حمایت دولتمردان کشور شما بر این ملت نجیب تحمیل کرد، صحنه هایی از غیرت و جوانمردی و رشادت خلق کردند که تاریخ به ندرت در خود دیده است.
آقای ترامپ، این ملت فرزندان بدر و خیبر و رمضان هستند. این ملت فرزندان اروند و دهلاویه و شلمچه هستند. این ملت حسین فهمیده ها و مرحمت بالازاده ها در خود پرورانده. بهنام محمدی ها ی ۱۲ ساله در خود رشد داده. آن وقت شما از گزینه های روی میز حرف می زنید. هر چه گزینه های روی میز دارید علنی کنید تا ضرب دست این ملت بزرگ را ببینید.
آقای ترامپ آزموده را آزمودن خطاست.
آقای ترامپ هفته نامه ویکلی استاندارد متعلق به فرانسه، انگلیس،آلمان و یا کشور دیگری نیست، بلکه در خاک کشور شما منتشر می شود و سیاستمداران و مردم کشور شما آن را ابتدا مطالعه می کنند. یادآوری یکی از جملات این نشریه خالی از اشکال نیست که نوشت: همه روسای جمهور آمریکا از کارتر تا بوش در یک جمله با آیت ا.. خمینی اتفاق نظر دارند که آمریکا در مقابله با ایران هیچ غلطی نمی تواند بکند. امروز شما هم با تمام گزینه های روی میز و زیر میز هم هیچ غلطی نمی توانید بکنید.
آقای ترامپ، ملتها بیدار شده اند. امروز در ابتدای قرن بیست و یک هستیم. دیگر اوایل قرن بیستم نیست که جنگ جهانی اول اتفاق بیفتند و یا اواسط این قرن و وقوع جنگ جهانی دوم، که جنگ را دیگر کشورها کردند و کشته های آنها به میلیونها نفر رسید ولی آمریکا از دور نظاره گر این آتش جهانی بود و منافع بی شماری از آن کسب کرد.
آقای ترامپ، امروز ایالات متحده آمریکا بدهکارترین کشور جهان است و حجم بدهی های آن به ۱۸ تریلیون دلار رسیده است. اما جمهوری اسلامی ایران به رغم تمام تهدید ها و تحریم ها در ردیف بیست اقتصاد مترقی دنیا قرار دارد.
آقای ترامپ، سالمندان ایالت مریلند شما برای گذراندن زندگی خود از غذای مانده حیوانات خانگی تغذیه می کنند زیرا در آمد روزانه آنها به قدری نیست که کفاف تامین غذای روزانه را بکند.
آقای ترامپ، نیک هانوئر یکی از سرمایه داران کشور شما و جزو سرمایه دارانی است که در ردیف یک درصدی هایی است که حضور و نفوذ آدمهایی از این دست که همه چیز را برای خود و منافع خود می خواهند به بروز جنبش ۹۹ درصدی وال استریت انجامید. وی می گوید: شکاف طبقاتی به حدی رسیده که اگر تغییراتی سریع اعمال نشود شاهد اتفاقاتی مثل انقلاب اکتبر روسیه یا انقلاب کبیر فرانسه خواهند بود.
آقای ترامپ وجود ۱۵ میلیون کودک فقیر در کشوری که مدینه آمال و آرزوهای بسیاری برای سفر و زندگی در آن شده، خبر خوبی نیست. پس بهتر است به جای لفاظی های فراوان و تهدیدهای بی پایه و اساس و کوبیدن بر طبل جنگ با ایران به فکر ساختن کشور خود و اصلاح آبروی از دست رفته ی آمریکا باشید که روز به روز جهانیان از آن متنفر می شوند.
آقای ترامپ دیگر از گزینههای روی میز سخن نگویید که آزموده را آزمودن خطاست چرا که ما همان مردمان نجیبی هستیم که تنها از خود و حقانیت خود دفاع کرده و میکنیم.
آقای ترامپ ما از مولا و امام خود امیرالمومنین(ع) آموختهایم که نمیباریم مگر آن که سیل به راه میاندازیم.
انتهای پیام/*