تأمین ارز برای کالاهای اساسی و دارو ابقا شد
- شناسه خبر: 24454
- تاریخ و زمان ارسال: 24 بهمن 1400 ساعت 14:48
- نویسنده: سردبیر
حسن محمدیاری در گفتوگو با خبرنگار گیلداد، در پاسخ به سوال آخرین وضعیت لایحه بودجه سال آینده در مجلس اظهار داشت: در ۲۰ بهمن بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ در کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی به پایان رسید و ابتدای اسفند برای بررسی به صحن مجلس ارجاع داده میشود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس درباره میزان توجه لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ به موضوعاتی نظیر ساماندهی کودکان کار و آسیبهای اجتماعی بیان کرد: در کمیسیون اجتماعی مجلس در این زمینهها مصوباتی داشتیم که آن را به کمیسیون تلفیق بودجه ارجاع داده و از آن دفاع کردیم.
عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۱ مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از جمله این مصوبات میتوان به حمایت از شهروندان تحت حمایت کمیته امداد و بهزیستی و ساماندهی کودکان کار اشاره داشت افزود: برای هر یک از این حوزهها اعتباراتی را برای ساماندهی این افراد پیشبینی کردیم.
عضو مجمع نمایندگان استان گیلان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همچنین پرداخت تسهیلات کمبهره به افراد کمبضاعت و یا حمایت از افرادی که دارای طرحهایی هستند اما سرمایه اولیهای برای عملیاتی کردن آن ندارند جزو مواردی بود که در کمیسیون تلفیق مطرح شد و از آن دفاع کردیم.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره راهکار جایگزین دولت برای حذف ارز ترجیحی تصریح کرد: پیشنهاد دولت برای حذف ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی در کمیسیون تلفیق بودجه مجلس مورد موافقت قرار نگرفت و تأمین ارز برای کالاهای اساسی و دارو ابقا شد.
عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۱ مجلس شورای اسلامی گفت: حدود ۹ میلیارد دلار ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی برای تأمین کالاهای اساسی و تأمین دارو ابقا شد و در لایحه بودجه سال آینده مقرر شد تا دولت ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی موارد مذکور را تأمین کند.
وی ادامه داد: حذف یکباره ارز ترجیحی تبعات اجتماعی، اقتصادی و امنیتی دارد و قیمتها افزایش ناگهانی و چند برابری پیدا میکند این در حالی است که راهکار دولت برای جایگزینی ارز ترجیحی اعطای یارانه به افراد بود به این صورت که برای هر فرد ۱۵۰ هزار تومان یارانه در ماه پرداخت شود.
نماینده مردم تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی با اشاره به راهکار مجلس برای حذف ارز ترجیحی با بیان اینکه راهکار مجلس این است که دولت ارز ترجیحی کالاهایی که اولویتدار نیست را به تدریج حذف کند اذعان داشت: قطعاً نمیتوانیم حذف ناگهانی ارز ترجیحی را در جامعه جا بیندازیم.
محمدیاری با بیان اینکه همچنین دولت پس از اجرای وعدههایی که در مورد جایگزینی یارانهها داده میتواند این راهکارهای پیشنهاد داده شده را به تدریج عملیاتی کند تصریح کرد: اما کماکان ارز ترجیحی برای تأمین کالای اساسی و دارو پیشبینی شده و در لایحه خواهد آمد.
انتهای پیام/
بازتاب: دریافت مالیات برای جبران کمبودهای لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ ، دست کردن در جیب مردم است - اخبار گیلداد | اخبار گیلداد