نان در استان گیلان کیفیت پائینی دارد/تفاوتی بین نان آزاد و دولتی وجود ندارد
- شناسه خبر: 6791
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ ساعت 8:50
- نویسنده: سردبیر

به گزارش پایگاه خبری اندیشهگیلان، در جلسهی ستاد تنظیم بازار که با حضور تمامی اعضای ستاد تنظیم بازار در سالن شهید انصاری استانداری گیلان برگزار شد فرهاد دلقپوش با بیان اینکه ۲۶۷ عدد گزارش مردمی تخلف به این ستاد اعلامشده اظهار داشت: ازاینبین ۱۴۶ مورد تخلف و ۱۲۱ مورد نیز غیر متخلف شناختهشده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان در این نشست با اشاره به عملکرد انجامشده این ستاد در راستای طرح رمضان اظهار کرد: در طرح رمضان ۱۵ هزار و ۸۳۵ مورد بازرس انجامشده که ۷۰۱ پرونده در جریان آن به ارزش ریالی بالغبر یک میلیارد و ۳۰۱ میلیون تشکیلشده است.
دلقپوش با بیان اینکه در طرح رمضان ۲۵۲ مورد گشتهای مشترک انجامشده که ۵۶ مورد اصناف ۱۴۶ مورد و ۵۰ سایرین بودهاند گفت: گروه صیفیجات با ۷۰ فقره، گروه پروتئینی ۶۸ مورد و گروه شیرینیجات با ۴۸ مورد بیشترین تخلفات صنفی را به خود اختصاص دادهاند.
وی با تاکید بر لزوم افزایش کیفیت نان و بیان اینکه نرخ نان از سال ۹۳ افزایش پیدا نکردهاست و اکنون باعث شد تا آزاد پزان از کیفیت و اندازه نان بزنند و اکنون شاهد کمفروشی باشیم افزود: در برخی از مواقع فرقی بین نان آزاد و دولتی وجود ندارد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان از برگزاری ویژه مراسم تجلیل از کاسبان نمونه استان خبر داد و تصریح کرد: در این مراسم معیارهایی گذاشتهشده تا کاسبانی که کیفیت، کمیت و رضایت مشتری را ازجمله در نان رعایت میکنند تجلیل شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان نیز در این جلسه مرغ را یکی از اقلام پرمصرف در استان گیلان دانست و اظهار کرد: در حال حاضر قیمت مرغ در استان گیلان هفت هزار و ۱۵۰ تومان است اما وزارت جهاد کشاورزی معتقد است که باید به ۹ هزار تومان برسد.
علیرضا شعبان نژاد با اشاره به حضور چشمگیر گردشگران در ایام ماه رمضان در استان گیلان افزود: امسال ۴۰۰ تن مرغ منجمد از ذخیره دولتی خریداری کرده بودیم که از آن استقبال نشده و تنها ۴۸ تن به فروش رسید.
وی با اعلام اینکه در ماه رمضان امسال فقط برنج ایرانی در بازار استان گیلان عرضهشده است گفت: نان در استان گیلان بهجز شهرستان آستارا کیفیت پایینی دارد.
رئیس اتاق اصناف گیلان نیز در این نشست با تاکید بر حفظ واحدهای نانوایی اظهار کرد: قانون با حذف واحدهای نانوایی مخالفت کرده و ما نمیتوانیم با احداث نانوایی جدید مخالفت کنیم.
جلالالدین محمدشکریه با تأکید بر اینکه باید نگاه ما به سمت مجتمعهای پخت در مسیرهای اصلی باشد افزود: گردشگران در مسیرهای اصلی ترددمی کنند و میتوان این اختیار را به انتخاب مخاطب گذاشت.
استاندار نیز در این نشست بر ضرورت کیفیت نان تأکید کرد و گفت: کاهش کیفیت نان بههیچوجه پذیرفتنی نیست و باید دستگاهها سیستم نظارتی خود را تقویت کنند.
مصطفی سالاری افزود: نظارت و برخورد بهموقع موجب میشود ابتدا واحدهای متخلف حذف و سپس کیفیت نان بهبود پیدا کند.
انتهای پیام/*