هدف رسانه ملی در تعمیق و ترویج فرهنگ مقاومت و ایثار است/نخبگان ایثارگر بعد از جنگ در جهاد علمی نقشآفرینی کردند
- شناسه خبر: 11716
- تاریخ و زمان ارسال: 7 شهریور 1398 ساعت 15:18
- نویسنده: سردبیر
به گزارش پایگاه خبری اندیشهگیلان، محمدباقر باقرزاده پیش از ظهر امروز در جلسه کمیته فرهنگی، اجتماعی و رسانه در صداوسیما مرکز گیلان با اشاره به نزدیکی ایام دفاع مقدس اظهار داشت: رزمندگان گیلانی در همه عملیاتهای دفاع مقدس خوش درخشیده و تأثیرگزار بودند.
وی با تأکید بر لزوم مشخص شدن برنامههای کمیته فرهنگی رسانهای در هفته دفاع مقدس بیان کرد: شعار هفته دفاع مقدس “ما پیروز هستیم “بوده، بنابراین همه تلاش خود را خواهیم کرد تا این شعار که از فرمایشات رهبری است در جامعه نقشآفرین باشد.
رئیس صداوسیمای استان گیلان هدف برنامههای سازمان صداوسیما در هفته دفاع مقدس را در تعمیق و ترویج فرهنگ مقاومت و ایثار دانست و افزود: افزایش سطح بصیرت عمومی، دشمنشناسی و همچنین بحث تببین اقتدار و صلابت نیروهای مسلح در دستور کار صداوسیما قرار گرفته است.
رئیس صداوسیمای مرکز گیلان با بیان اینکه معرفی نقش بسیج و نیروهای مردمی در دفاع مقدس از برنامهای این سازمان است بیان کرد: تجلیل و پاسداشت جایگاه رفیع خانوادههای شهدا، تبیین هنرمندانه ابعاد در عرصه اقتصاد مقاومتی و نقش سپاه در سازندگی کشور و تبیین ارزش توان دفاعی کشور از دیگر برنامههای مد نظر سازمان صداوسیمای مرکز گیلان است.
تداوم نقشآفرینی مجاهدان با حضور در سکوهای علمی
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس نیز در این نشست با اشاره به نقش رسانه در نشر ارزشهای دفاع مقدس نقش اظهار داشت: با توجه به اینکه فرمایش رهبری مبنی بر شعار “ما پیروز هستیم “، باید شیرینی پیروزی بر کام ملت بزرگ ایران اسلامی چشانیده شود.
عباس بایرامی با تأکید بر اهمیت عملیات کربلای دو تصریح کرد: حضرت آقا نیز در خصوص عملیات کربلای ۲ از عمق جان فرمودند که گیلانیها در کربلای ۲ کربلای دیگری آفریدند بنابراین، حقیقتاً باید گفت، حاج محمود قلی پور دومی ندارد.
وی با اشاره به اینکه جذبه و شعاع چهره نورانی شهید قلی پور از ذهنها بیرون نمیرود، افزود: شهید قلی پور یک جوان نخبه و توانمند بود و شایسته است رسانهها به ویژگی نخبگی و توانمندی جوان مدارانه این شهید والامقام بیشتر بپردازند.
بایرامی در مورد برنامههای گرامیداشت دفاع مقدس گفت: با توجه به نقش جهاد و مجاهدان در دوران مقدس، چندین هزار عکس از رزمندگان جهاد جمعآوریشده و باید به نخستین اعزامیهای گیلانی در سر پل ذهاب بیشتر موردتوجه شود.
وی با اشاره به نامه ارسالی بنیاد حفظ آثار به دستگاهها برای تجلیل جمعی از فعالان دفاع مقدس در این هفته بیان کرد: قریب به ۴۴۰ روحانی گیلانی از رزمندگان دفاع مقدس هستند و گفتنی است ۳۴۰ رزمنده زن گیلانی نیز در جبهههای حق علیه باطل شرکت داشتند.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با تأکید بر اینکه بسیاری از نخبگان علمی بعد از جنگ مدارج بالایی را کسب کردهاند، گفت: این نخبگان ایثارگر بعد از جنگ در جهاد دیگری به نام جهاد علمی نقشآفرینی کرده و راه جاهدت را ادامه دادند.
انتهای پیام/فارس