ایران پرچمدار مبارزه با مواد مخدر در منطقه است
- شناسه خبر: 12221
- تاریخ و زمان ارسال: 30 مهر 1398 ساعت 11:54
- نویسنده: سردبیر
به گزارش پایگاه خبری اندیشهگیلان، ارسلان زارع صبح امروز در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در سالن اجتماعات شهدای ناجا رشت اظهار داشت: مواد مخدر بلای خانمانسوز در سطح جامعه است و متاسفانه در همه کشورهای جهان نیز وجود دارد.
استاندار گیلان با اشاره به لزوم مقابله جدی با مواد مخدر در ایران ابراز داشت: بلای مواد مخدر مختص یک بازه زمانی خاص نیست و در همه زمانها وجود داشته و مقابله جدی با این موضوع در کشور ما به دلیل موقعیت جغرافیایی با برخی کشورهای همسایه که تولیدکننده مواد مخدر هستند اهمیت بسیاری دارد.
زارع با بیان اینکه متاسفانه ایران تبدیل به مکانی برای ترانزیت مواد مخدر به کشورهای دنیا شده است اظهار داشت: سود سرسامآور مواد مخدر و گردش مالی آن موجب شده که قاچاقچیان با وجود مجازاتهای مختلف اما به راحتی این عمل را ترک نکرده که باعث بروز آسیبهای مختلف اجتماعی میشود و نگرانکننده است.
نماینده عالی دولت در استان گیلان، اعتیاد و مواد مخدر را منشأ بسیاری از جرایم موجود در جامعه دانست و افزود: بسیاری از بانوانی که در زندانها گرفتار هستند در واقع دچار بلای خانمانسوز مواد مخدر شدند بنابراین اقدام جدی برای نابودی مواد مخدر صنعتی، داروهای روانگردان و کاهش آسیبهای آن در جامعه ضروری است.
وی با بیان اینکه میزان آسیبهای اجتماعی استان گیلان ناشی از پدیده شوم مواد مخدر از میانگین کشوری کمتر است خاطرنشان کرد: بایستی با اجرای برنامههای مختلف آموزشی، برگزاری جلسات توجیهی و با استفاده از امکانات رسانه ملی و آگاهسازیها گام جدی برای از بین بردن این معضل در سطح جامعه برداشته شود.
استاندار گیلان با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران پرچمدار مبارزه با مواد مخدر در منطقه است تصریح کرد: بیش از ۳ هزار و ۸۰۰ نفر در عرصه مقابله با مواد مخدر در نظام جمهوری اسلامی به شهادت رسیدند و ۱۲ هزار نفر هم در این مسیر جانباز شدند.
زارع با اشاره به کشف هزار و ۷۰۰ تن مواد مخدر در ۶ ماهه اخیر در استان گیلان عنوان کرد: اخیراً کتابچهای با عنوان ” ۴۴ باور غلط” توسط اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان در حال چاپ است و آموزش آن در دستور کار قرار دارد.
نماینده عالی دولت در استان گیلان با اشاره به لزوم نهادینه کردن فرهنگ بیزاری از مواد مخدر در سطح جامعه ابراز داشت: فرمانداران و دستگاههای ذیربط باید اقدامات موثری در رابطه با کاهش معضلات اجتماعی و آسیبهای مواد مخدر داشته باشند و برنامههای آموزشی و گفتمان در دستور کار قرار دهند.
وی با بیان اینکه ۲۸ درصد از جمعیت معتادان به درمان، ترک مواد مخدر و رهایی از این بلا معتقد بوده و نیازمند کمک و مساعدت هستند خاطرنشان کرد: فرهنگسازیها در این زمینه بسیار تأثیرگذار است و رسانه ملی هم باید در این عرصه به خوبی نقشآفرینی کند.
انتهای پیام/*