درخشش خبرنگاران خبرگزاری فارس در پنجمین جشنواره رسانهای ابوذر گیلان
- شناسه خبر: 13539
- تاریخ و زمان ارسال: 21 دی 1398 ساعت 15:00
- نویسنده: سردبیر
به گزارش پایگاه خبری اندیشهگیلان، مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره رسانهای استانی ابوذر امروز با سخنرانی «بیژن نوباوه» فعال رسانهای و سیاسی و اصحاب رسانه استان در سالن همایشهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار و از آثار برگزیده ارسالشده به دبیرخانه این جشنواره تجلیل شد.
جشنواره رسانهای استانی ابوذر در ۱۰ محور شامل بصیرت، رونق تولید، محرومیتزدایی، مسائل صنفی خبرنگاران و در بخش ویژه گام دوم انقلاب برگزارشده است.
طبق رأی هیأت داوران در بخش مصاحبه، فاطمه احمدی ماشک از خبرگزاری فارس حائز رتبه نخست و سمیه اقدامی از دفاع پرس و حمیدرضا دنیادیده از خبرگزاری فارس به مقام دوم و سوم دستیافتند.
در بخش گزارش نیز نوشین کریمی از خبرگزاری شبستان حائز رتبه نخست شد، پاداش ستوده از آوای رشت و فاطمه احمدی از خبرگزاری فارس مشترکا به مقام دوم و مائده فلاحتکار از خبرگزاری شبستان نیز به مقام سوم دست یافت.
حسن غلامپور از پایگاه خبری لنگرخبر موفق به کسب رتبه نخست در بخش خبر شد، سید ابوطالب حسینی نژاد از روزنامه پنجره نو به مقام دوم دستیافت و رضا احمدی سراوانی نیز از روزنامه خزر به مقام سوم دستیافت.
طبق رأی هیأت داوران محدثه فردی از خبرگزاری فارس در بخش تیتر به مقام سوم دستیافت و ازنظر هیأت داوران در این بخش کسی حائز رتبه اول و دوم نشد.
در بخش یادداشت نیز سعید شفیعی از پایگاه خبری آستان خبر و محدثه فردی از خبرگزاری فارس مشترکا به مقام دوم رسیدند و ازنظر هیأت داوران در این بخش کسی حائز رتبه اول و سوم نشد.
احمدی سراوانی از روزنامه خزر در بخش سرمقاله حائز رتبه اول شد و ازنظر هیأت داوران در این بخش کسی حائز رتبه دوم و سوم نشد.
در بخش عکس نیز عباس عاشوری از پایگاه خبری ۸ دی و آرش جوهری از پایگاه خبری دیارمیرزا به ترتیب حائز رتبه دوم و سوم شدند و ازنظر هیئتداوران اثری در این بخش حائز رتبه نخست نشد.
در بخش ویژه گام دوم نیز محمد جمشیدی از خبرگزاری فارس به مقام دوم و سینا هوشمند از پایگاه خبری دیارمیرزا به مقام سوم رسید و ازنظر هیئتداوران اثری در این بخش حائز رتبه نخست نشد.
به گزارش فارس، در پایان مهلت قانونی ارسال آثار، یک هزار و ۲۰۱ اثر به جشنواره ابوذر ارسال شد که به لحاظ کیفیتی در مقایسه با سال گذشته پیشرفت چشمگیری داشته و از مجموع این آثار ۱۳ درصد در بخش مصاحبه، ۱۰ درصد در بخش عکس، ۱۲ درصد تولید خبر، چهار درصد تولیدات ویدئویی، ۲۳ درصد گزارش و چهار درصد سرمقاله است.
انتهای پیام/