اشتغال کاربردی مددجویان در دوران تحمل کیفر باعث بازگشت سعادتمندانه آنها به جامعه است
- شناسه خبر: 16443
- تاریخ و زمان ارسال: 8 تیر 1399 ساعت 10:41
- نویسنده: سردبیر
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گیلداد، مدیرکل زندانهای استان گیلان به اتفاق هیئت همراه در بازدیدهای دورهای هفته قوه قضاییه از زندانهای گیلان ضمن حضور و بازدید از تمامی واحدهای زندان مرکزی با زندانیان نیز دیدار کرد و از روند برنامههای قضایی آنان مطلع و دستورات قانونی لازم را برای مددکاران در تسهیل پرونده قضایی آنان صادر کرد.
رضا محمدی اصل تحمل کیفر مددجویان را در زندان با برنامههای سازنده اصلاحی، تربیتی و اشتغال روندی امیدوار کننده دانست و تصریح کرد: مددجویان بعد از آزادی با حرفههایی که در زمان تحمل کیفر میآموزند، میتوانند تصمیمات درستی را برا ی رسیدن به اهدافی که بتواند هم خود و هم جامعه کمک کنند بگیرند.
وی اشتغال مددجویان را راهگشای مشکلات آنان و خانوادههایشان عنوان و گفت: با وجود آموزشهای علمی و کاربردی در زندانها همانند قالیبافی، نقشهکشی ساختمان، کشاورزی، برق صنعتی، معماری، صنعت خودرو، صنایع دستی، پرورش زنبور عسل، ماهیهای گرمابی و سردابی و … علاوه براینکه در زندان تحمل کیفر را برای ایشان سهل میکند، بلکه بستری را برای آنان فراهم میآورد تا با کسب مدرک از عناوین حرفههای فوق بعد از آزادی از طریق مراقبت بعد از خروج زندانها به بانکها معرفی و برای ایجاد شغل مورد نظر تسهیلات دریافت کنند.
مدیرکل زندانهای گیلان آمار برگشت پذیری افرادی که در زندان مهارت کسب کردند به چرخه جرم را بسیار اندک دانست و افزود: با رایزنیها و برگزاری نشستهای فنی و تخصصی در ایجاد برنامههای اشتغال کاربردی برای مددجویان تلاش کردیم تا بهترین منابع را در راستای تحقق اهداف سازمان همانند آموزش، اصلاح و تربیت مددجویان برای بازگشت سعادتمندانه به جامعه استفاده کنیم.
محمدی اصل با اشاره به سخنان رئیس سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی کشوردر خصوص اینکه اصلاح و حرفهآموزی دو رویکرد تحولی سازمان زندانها است، گفت: در نشستهای متعدد و هم فکریهای انجام شده، پتانسیلهای استانی شناسایی و برای هر نقطه از شهرستان که زندانی در آنجا تحمل حبس میکند، دورههای توسعه آموزش کاربردی در نظر گرفته شده است.
مدیرکل زندانهای گیلان با بیان اینکه در حال تدوین و شناسایی ظرفیتهایی هستیم که بدانیم کدامیک از آموزشهای کاربردی در زندانها بیشتربن جذب کار در جامعه را دارد.
انتهای پیام/*