“هنر” بهترین ابزار جهت انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جوان جامعه است
- شناسه خبر: 16911
- تاریخ و زمان ارسال: 8 مرداد 1399 ساعت 16:58
- نویسنده: سردبیر
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گیلداد، سرهنگ پاسدار حسن حبیبی در جلسه ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس که در اداره کل آموزش وپرورش استان گیلان برگزار شد، اظهار داشت: از منظر جهانی میتوان، تحمیل جنگ بر ایران را واکنش نظام بینالملل به پیروزی انقلاب اسلامی تحلیل کرد.
مسئول سازمان بسیج فرهنگیان گیلان با بیان اینکه تحمیل جنگ بر ایران به وسیله دو قطب شوروی و آمریکا اداره میشد، افزود: وقوع انقلاب اسلامی تنها رویداد دوران جنگ سرد بود که بدون موافقت یکی از طرفین اتفاق افتاد و از این رو هر دو قدرت موافق مهار آن بودند.
حبیبی با اشاره به اینکه از جمله مهمترین کارکرد بینالمللی آن چالش در آموزه های لیبرالیسم و کمونیسم بود، تصریح کرد: جنگ ایران و عراق به این دلیل جنگ نیابتی محسوب میشد که از سوی رژیم بعث بر حکومت نوپای جمهوری اسلامی تحمیل شد.
وی با تاکید بر اینکه جنگ تحمیلی ایران و عراق به این دلیل نیابتی بود، که قدرتهای بزرگ، آمریکا، شوروی، فرانسه، انگلیس و برخی از قدرتهای غربی و دولتهای منطقه، بر خلاف قواعد و مقررات مصرّح حقوق بینالملل لزوم رعایت اصل بی طرفی، از هیچ کوششی برای حمایت از صدام در جنگ دریغ نکردند.
مسئول سازمان بسیج فرهنگیان گیلان با اشاره به اینکه آنان قصد داشتند تا بتوانند در دستیابی انقلاب اسلامی به اهداف سه گانه خود در قلمرو ملی، بینالمللی اسلامی و عرضه جهانی مانع ایجاد کنند، گفت: در قلمرو ملی، تبدیل ایران به یک قدرت بینالمللی، نخستین هدف انقلاب اسلامی بود.
حبیبی با تاکید بر اینکه اصل اساسی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی مبتنی بر جهت گیری نه شرقی، نه غربی است، خاطر نشان کرد: در قانون اساسی جمهوری اسلامی نیز شعار نه شرقی، نه غربی مندرج است.
وی با اشاره به شعار نه شرقی، نه غربی که در واقع به معنای مخالفت با آموزههای دین گریز و سلطه آمیز از نوع شرقی و غربی آن است، افزود: در نظام دو قطبی، قطبهای قدرت در پی حفظ سلطه خود هستند و به سیاستی تمایل دارند که تعارضات میان اعضای ضعیف تر نظام و جنگ بین آنها را ترجیح دهند تا نهایتا به بیثباتی در کشورهای پیرامون منجر شود.
مسئول سازمان بسیج فرهنگیان گیلان افزود: ازسوی دیگر میتوان تحمیل جنگ بر جمهوری اسلامی را در راستای جلوگیری از تلاش ایران، برای دستیابی به هدف سوم انقلاب اسلامی یعنی تشکیل قطب ضدسلطه و مرکب از ملتها و دولتهای آزادیخواه با هدف اصلاح ساختار و نرم های حاکم بر نظام بینالملل تحلیل کرد.
حبیبی با اشاره به اینکه از مهمترین دلایل وارد کردن عراق به عنوان طرف سوم در جنگ علیه ایران همانطور که کسینجر گفت، جهت جلوگیری از اتحاد دو ملت ایران و عراق بود، گفت: در صورت اتحاد دو ملت ایران و عراق علاوه بر برهم زدن معادله قدرت در منطقه، را برای هدف دوم انقلاب اسلامی که تلاش برای ایجاد وحدت میان مسلمانان و در نهایت بستر لازم برای ایجاد تمدن نوین اسلامی بود فراهم میشد.
وی افزود: بیتردید تحلیل آمریکاییها این بود که امواج انقلاب اسلامی در درون مرزهای ایران باقی نخواهد ماند و با توجه به شکستهای پیاپی مسلمانان در تقابل با استعمار در دهههای گذشته و موضوع مهم آزادسازی فلسطین که به یک ناکامی بزرگ، خاصه برای دولتهای عربی تبدیل شده بود، دولتهای طرفدار آمریکا در منطقه نیز دستخوش تحول خواهند شد.
مسئول سازمان بسیج فرهنگیان گیلان با اشاره به اینکه در پی ناکامیهای آمریکا در کودتا یا تجزیه کشور، تحمیل جنگ بر ایران را باید مهمترین راهبرد آمریکا برای بازگرداندن وضع مطلوب ایالات متحده در منطقه تلقی کرد، افزود: آمریکا معتقد بود با سرکوب جمهوری اسلامی میتواند وضع مطلوب گذشته را به منطقه برگرداند.
حبیبینقش آموزش وپرورش در انتقال فرهنگ ایثار و شهادت و گنجاندن دستاوردها و رهیافتهای فرهنگی دفاع مقدس در محتوای درسی دانش آموزان را ستود و بیان کرد: ابزار هنر بهترین راه انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جوان جامعه است.
انتهای پیام/*