امنیت شغلی معلمان مدارس غیرانتفاعی تأمین شود
- شناسه خبر: 19086
- تاریخ و زمان ارسال: 7 اسفند 1399 ساعت 12:24
- نویسنده: سردبیر
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گیلداد، رسول فرخی میکال امروز در گفتوگویی با بیان اینکه فرهنگیان در خصوص بیمه خود با مشکلات عدیدهای مواجه هستند، اظهار داشت: فرهنگیان بهویژه بازنشستگان فرهنگی تمام عمر خود را صرف تعلیم و تربیت جوانان این مرزوبوم کرده و اکنون در خصوص بیمه با مشکلاتی مواجه بوده و از برخورد و رفتار خدمات دهندگان رضایت عمومی وجود ندارد.
وی با تأکید بر لزوم توجه دولت به رتبهبندی دقیق فرهنگیان در جامعه گفت: معلمان در این شرایط سخت اقتصادی و با کمترین دستمزد و حقوق همچنان به دانش آموزان ارائه خدمت میکنند، لذا دولت باید هرچه سریعتر به مطالبه بهحق آنان توجه و قانون رتبهبندی شامل بخش اداری و تمامی افرادی که جزو پرسنل آموزشوپرورش هستند نیز شود.
رئیس مجمع نمایندگان گیلان با انتقاد از وضعیت معلمان مدارس غیرانتفاعی در کشور بیان کرد: معلمان مدارس غیرانتفاعی ۱۳ درصد از بار آموزش کشور را بر دوش کشیده ولی همچنان وضعیت آنان نامشخص و حتی حقوق ثابت بر اساس قانون اداره کار و تأمین اجتماعی دریافت نمیکنند.
فرخی با تأکید بر اینکه باید امنیت شغلی معلمان مدارس غیرانتفاعی هرچه سریعتر مشخص شود، تصریح کرد: انتظار ما این است که معلمان مدارس غیرانتفاعی با مدارس قرارداد بسته و به استخدام مدرسه درآیند تا امنیت شغلی آنان تأمین شود، به این دلیل پیشنهاد میکنم در زمان اعطای مجوز مدارس غیرانتفاعی از مؤسس تعهد اخذ شود که بهکارگیری معلمان بر اساس قانون کار و تحت بیمه تأمین اجتماعی انجام شود.
وی با اشاره به اینکه معلمان مدارس غیردولتی از بیمه آموزشی برخوردار نیستند، گفت: مدارس غیردولتی از بیمه آموزشی برخوردار نبوده و برخیها با حقوق اندک خود، بهناچار در بیمه مشاغل آزاد و زنان خانهدار خود را بیمه کرده و در بسیاری موارد حقوق دریافتی معلمان با حقوق ثبتی در سامانه مشارکتها به مقدار قابلتوجهی متفاوت بوده و بههیچعنوان حقیقی نیست. این رقم ثبتشده رقمی کذایی، غیرواقعی و چند برابر حقوق پرداختی است.
رئیس مجمع نمایندگان گیلان با بیان اینکه باید معلمان مدارس غیرانتفاعی ۲۴ ساعت تدریس در هفته خود را پر کنند، تصریح کرد: معلمان باردار و یا کسانی که فرزند شیرخوار دارند به دلیل رسمی نبودن و نداشتن امنیت شغلی از مدارس غیرانتفاعی کنار گذاشته میشوند و یا ساعت تدریسشان بهشدت کاهش مییابد که این امر مخالف بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر کمک به مادران شاغل و تشویق برای فرزند آوری در راستای سیاستهای جمعیتی است.
فرخی با درخواست از وزارت آموزشوپرورش در خصوص تعیین تکلیف نیروهای خدماتی در مدارس کشور افزود: این نیروها حقوق بسیار ناچیز دریافت کرده و با این شرایط زندگی کردن برای آنان بسیار سخت است لذا این نیروها باید بر اساس چارت سازمانی و نیاز مدرسه بهصورت نیروی شرکتی استخدام شود.
وی نیروهای حقالتدریسی، نهضتی و خرید خدمت را یک ظرفیت برای کشور دانست و گفت: وضعیت موجود نیروهای حقالتدریس، خرید خدمتی، نهضتی قبل ۹۲ و بعد ۹۲ برازنده کشور نبوده و باید فورا دولت به این مسئله پایان و تثبیت وضعیت نماید.
انتهای پیام/