حمایت ویژه از صنعت چای در بودجه سال ۱۴۰۱
- شناسه خبر: 23407
- تاریخ و زمان ارسال: 27 آبان 1400 ساعت 8:54
- نویسنده: سردبیر
ابراهیم نجفی اسپیلی در گفتوگو با خبرنگار گیلداد، درباره پیگیری مجلس برای افزایش قیمت خرید تضمینی چای توسط دولت اظهار داشت: برای مطالبه این امر هفته گذشته نشستی با رییس سازمان برنامه و بودجه داشتیم و بر افزایش سهم دولت در خرید برگ سبز چای تأکید شد.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس عنوان کرد: اکنون سهم دولت از خرید برگ سبز چای ۲۵ درصد و سهم کارخانجات ۷۵ درصد است لذا با جدیت پیگیر هستیم که امسال ردیف اعتباری ویژه و مشخصی برای چای در بودجه منظور شود.
نماینده مردم آستانهاشرفیه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همچنین دیگر پیگیری ما در جهت افزایش اعتبارات صندوق تخصصی چای است و امید داریم که در برنامه بودجه سال آینده این بودجه ویژه در نظر گرفته میشود.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس درباره مشکلات حوزه راه حوزه انتخابیه خود و با اشاره به رایزنیهای انجامشده برای توسعه مسیر آستانه به رودبنه افزود: مشکل اصلی تعریض راه رودبنه تا انبارسر به طول ۱۶ کیلومتر است که اعتبارات هنگفتی را نیاز دارد.
نجفی اسپیلی ابراز داشت: برای ساخت زیرساختهای اساسی نظیر پل و جابهجایی تیربرق در این مسیر نیازمند چندین هزار میلیارد تومان اعتبار هستیم که باید از محل اعتبارات ملی در نظر گرفته شود لذا رایزنیها در این حوزه در حال انجام است.
وی درباره آخرین پیگیریهای انجام شده در راستای تکمیل پل کابلی آستانهاشرفیه خاطرنشان کرد: پروژه احداث پل کابلی آستانهاشرفیه از سال ۹۳ آغاز شده است و پیگیر هستیم تا در روند تکمیل پروژه تسریع شود.
نجفی با بیان اینکه در آخرین بازدیدی که بنده به همراه مدیرکل راهداری از این پروژه داشتیم بنا شد که مدیرکل راهداری استان نامهای را برای پیمانکار ارسال کند تا پیمانکار برنامه زمانی را به ما ارائه دهد گفت: پیمانکار باید اعلام کند که هر ۲۰ روز چند درصد کار انجام میشود تا دهه فجر شاهد افتتاح این پل باشیم.
عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس درباره پیگیریهای انجام شده در راستای بازنگری در طرح هادی روستاها با اشاره به اینکه ۱۰۰ روستای موجود در آستانه اشرفیه همگی طرح هادی دارند افزود: هرساله از ردیفهای مختلف اعم از اعتبارات شهرستانی و ملی بازنگریهایی در طرح هادی این روستاها انجام میگیرد.
نماینده مردم آستانهآستانهاشرفیه در مجلس ابراز داشت: در برخی از بازنگریها و طرحهای هادی جدید کاهش محدودهها اتفاق میافتد که این امر برای روستاهایی که تا پیش از این طرح هادی مناسبی نداشتند خوب است اما برای سایر روستاها به نفع ساکنین نیست.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بدین ترتیب در این روستاها که طرح هادی آنها نیازمند بازنگری نیست اگر بهصورت موردی مواردی نیازمند بررسی باشد اقدامات لازم از سوی کارشناسان مربوطه انجام میگیرد.
انتهای پیام/