مبالغ درج شده بر روی کالاها غیرواقعی است
- شناسه خبر: 23842
- تاریخ و زمان ارسال: 2 دی 1400 ساعت 19:21
- نویسنده: سردبیر
جلالالدین محمد شکریه در گفتوگو با خبرنگار گیلداد، درباره عملکرد چندماهه دولت در بخش حمایت از صنوف اظهار داشت: تاکنون اقدامات ملموسی را در حوزه حمایت دولت از اصناف شاهد نبودیم با این وجود باید به دولت فرصت داد تا بر امور مسلط شده و کارها را پیش ببرد.
نایب رئیس اتاق اصناف کشور افزود: اتاق اصناف کشور در راستای حمایت از صنوف، طرحها و برنامههای خود را به دولت ارائه کرد و امیدواریم به یک جمعبندی خوب در این حوزه برسیم زیرا پس از اجرایی شدن طرحهای ارائه شده بخشی از مشکلات صنوف آسیبدیده از کرونا حل میشود.
شکریه با بیان اینکه در زمان اوج همهگیری بیماری کرونا بخشی از مشکلات و تبعات حاصل از بیماری همان ابتدا در بسیاری از صنوف نمایان شد گفت: بخش دیگری از مشکلات به تدریج خود را در وضعیت اقتصادی اصناف نشان داد و معضلات عمیقی را برای صاحبان صنوف رقم زد.
وی ابراز داشت: امیدواریم برای برطرف ساختن مشکلات دستاندرکاران بخش صنوف، دولت جدید طرح و برنامههایی که اتاق اصناف کشور جهت حمایت از صنوف به دولت پیشین نیز ارائه کرده بود و هماکنون هم بارها در جلسات مربوطه عنوان میشود، را اجرا کرده و به مرحله عمل برساند.
نایب رئیس اتاق اصناف کشور درباره نحوه اجرای طرح “درج قیمت تولیدکننده بر روی کالا” که به مدت ۶ ماه به شکل آزمایشی اجرا میشود با بیان اینکه اصل این طرح مورد تأیید است تصریح کرد: اکنون موضوع مورد بحث، قیمتگذاری کالا توسط واحدهای تولیدی است.
رئیس اتاق اصناف گیلان خاطرنشان کرد: انتظار میرود در بخش نظارت بر اجرای طرح درج قیمت تولیدکننده بر کالا، سازمان حمایت از حقوق مصرفکنندگان ورود پیدا کند و قیمتی که از سوی کارخانه بر روی کالا درج میشود را رصد و نظارت کند.
وی گفت: دلیل وزارت صمت برای اجرای طرح مذکور و انتخاب چند کالای محدود برای درج قیمت تولیدکننده بر روی آن این است که بتواند ابتدا با آن کالاهای محدود قیمتگذاری صحیح را انجام دهد؛ درصد سود واحد صنفی در این طرح مشخص و قیمت حمل کالا که به سود افزوده میشود نیز کاملاً رصد شده است.
شکریه با بیان اینکه تا پیش از این، قیمتی روی کالا درج میشد اما برخی فروشگاهها آن کالا را با قیمتی پایینتر میفروختند که این نشانگر غیرواقعی بودن قیمتها بود افزود: این طرح میتواند بازار را به سمتی هدایت کند که سازمان حمایت از حقوق مصرفکنندگان بر روی قیمتگذاریهای اولیه ورود پیدا کرده و دقیق شود.
نایب رئیس اتاق اصناف کشور ادامه داد: اکنون شاهد تشدید رصدها بر واحدهای صنفی به عنوان حلقه آخر نظام توزیع کالا هستیم و این حساسیتها بر روی واحد صنفی بیشتر است در حالیکه در فرم صحیح، رصد قیمت کالا باید در همان حلقه ابتدایی و بخش تولید انجام شود تا پس از ورود به چرخه توزیع، قیمت و درصد سود کالا مشخص باشد.
رئیس اتاق اصناف استان گیلان درباره نحوه نظارت بر اجرای صحیح طرح درج قیمت تولیدکننده بر روی کالا عنوان داشت: نظارت بر اجرای صحیح این طرح در شرح وظایف وزارت صنعت، معدن و تجارت و بازرسان سازمان صمت است که باید بر کالاهای واحدهای صنعتی و قیمت آن نظارت کنند.
انتهای پیام/