اولویت و تمرکز بر ایدههای مردمی در برنامههای دهه مبارک فجر
- شناسه خبر: 24078
- تاریخ و زمان ارسال: 21 دی 1400 ساعت 17:31
- نویسنده: سردبیر
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گیلداد، حجتالاسلام مجتبی پوریوسفی در نشست کارگروه فضای مجازی ستاد بزرگداشت دهه فجر گیلان با اشاره به اینکه کمیتههای حول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان است، اظهار داشت: این شورا در مناسبتهای مختلف پیش بینیهای لازم برای اجرای برنامههای متنوع میشود اما دهه مبارک فجر با همه مناسبتها متفاوت است.
وی با بیان اینکه ۲۲ کمیته در این ستاد در بخشهای مختلف که فضای مجازی یکی از این کمیتهها است، افزود: مسئولیت کمیته فضای مجازی ستاد بزرگداشت دهه فجر با جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی است که مخاطبان آن خبرگزاریها و روابط عمومیهای دستگاههای اجرایی است.
رئیس کمیته رسانه و فضای مجازی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان با اشاره به اینکه کمیتهها در راستای بدنه اصلی انجام وظیفه میدهند، ادامه داد: کارگروه فضای مجازی بازتاب دهنده فعالیت نهادهای انقلابی و تولیدات هنرمندان است.
وی با بیان اینکه مسئله دهه فجر بسیار مهم و نقطه عطف انقلاب اسلامی است، تصریح کرد: اگر نتوانیم این نقطه عطف را به درستی تبیین کنیم آسیب میبینیم.
حجت الاسلام پوریوسفی با اشاره به موازی کاری بسیاری دستگاه و ایجاد اختلال و اشکال، افزود: امسال به دنبال نشان دادن مردمی بودن برنامههای دهه فجر هستیم باید با استفاده از ظرفیت رسانهها و امکانات ابزاری و تولید محتوای مناسب در این مسیر حرکت کنیم.
وی تأکید کرد: هر کدام از دستگاهها میتوانند ایدهها و بسترهای تولید محتوا خود بیان و در دستور کار قرار دهند و مردمی، متکثر شدن و همگرایی شدن جریانهای انقلابی را در قالب این کمیته باید مورد توجه قرار گیرد.
رئیس کمیته رسانه و فضای مجازی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان با تأکید بر اینکه ایدهها باید حول محور مردمی شدن جریانات انقلابی باشد، ادامه داد: نیازمند ایجاد تحول و بازنگری در برگزاری و انعکاس برنامههای ایام دهه فجر هستیم.
وی با بیان اینکه مردمی کردن برنامهها اثر وضعی دارد، تأکید کرد: نباید تأکیدات و خواستههای ولی فقیه ابتر بماند. همه ما مدیون خون شهدا هستیم باید ادای دین کنیم.
حجت الاسلام پوریوسفی با اشاره به اینکه متأسفانه قالبهای جای مفاهیم، ارزشها و باورها را گرفتهاند که بازنگری شود، افزود: امید افزایی باید خط تولید محتواها باشد نه در بیان دستاوردها بزرگ نمایی شود و نه در نمایش کمبودها سیاه نمایی.