سوژههای دفاع مقدس با هدف « ارائه الگوی عملی مقابله با ظلم » برای کشورهای منطقه ترجمه میشود
- شناسه خبر: 25542
- تاریخ و زمان ارسال: 28 خرداد 1401 ساعت 8:32
- نویسنده: سردبیر
سردار سرتیپ دوم پاسدار عباس بایرامی در گفتوگو با خبرنگار گیلداد، در تشریح آخرین وضعیت نهضت خودنوشت خاطرات رزمندگان اظهار داشت: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری بر جمعآوری موضوعات دفاع مقدس این نهضت، موج خوبی را بین رزمندگان و پیشکسوتان دفاع مقدس ایجاد کرده است.
رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس کشور با بیان اینکه طبق اخبار واصله از سراسر کشور تمایل به ارائه موضوعات توسط رزمندگان دفاع مقدس به شکل مطلوبی در حال انجام است عنوان کرد: امیدواریم با این سرعت بتوانیم موضوعات بیشتری را دریافت و احصاء کنیم.
سردار بایرامی در پاسخ به سوالی مبنی بر برنامه سازمان برای ارسال ارائه آثار در حوزه بینالملل به ویژه کشورهای همسایه و اسلامی افزود: بنیاد حفظ آثار با ارائه تصویر خوب از مقاومت مردم ایران در زمان جنگ میتواند در حوزه توسعه مناسبات فرهنگی با کشورهای منطقه به همه دولتها کمک کند.
وی با بیان اینکه تعداد زیاری از کشورهای منطقه نیازمند یک الگوی عملی برای مقابله با ظلم هستند خاطرنشان کرد: بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس این ظرفیت را دارد که این الگو را به کشورها ارائه کرده و در این دیپلماسی فرهنگی شریک بسیار خوب برای دولت باشد.
سردار بایرامی عنوان کرد: یکی از برنامههای سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در این حوزه ترجمه آثار خوب است و سوژههای خوب امسال با مشارکت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نظر کارشناسان و تعامل با ناشران کشورهای هدف ترجمه میشود.
رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس کشور در پاسخ به پرسشی درباره اقدامات انجام شده برای افزایش کمی و کیفی کتاب کودک دفاع مقدس با اشاره به پیشرفت تولیدات در این حوزه خاطرنشان کرد: گامهای خوبی در سال گذشته برای ارتقای کتاب کودک با موضوع دفاع مقدس برداشته شد.
وی ابراز داشت: تولید کتاب کودک دفاع مقدس در تمام استانها سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ماقبل آن حداقل ۲.۵ برابر افزایش یافت اما به نسبت موضوع و پرداختن به روشهای نوین حوزه کودک و نوجوان اقدامات زیادی باقی است.
سردار بایرامی سیاستگذاریهای انجام شده برای ارتقای کتاب دفاع مقدس در حوزه کودک را مطلوب دانست و اظهار داشت: سیاستگذاریهای اعمال شده در این حوزه سیاستگذاریهای خوبی بوده و برای افزایش تولید کمی و کیفی این حوزه برنامهریزیها انجام شده است.
رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس کشور افزود: استفاده از روشهای نوین در نگارش کتابها شامل ارائه کتابهایی است که امروزه میتواند سبب جذب کودکان و نوجوانان به کتابهای دفاع مقدس شود از این رو این موضوع باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام/