اجرای شیوهنامه نان کامل و نظارت بر کیفیت پخت نان ضروری است
- شناسه خبر: 31724
- تاریخ و زمان ارسال: 16 آبان 1403 ساعت 15:33
- نویسنده: سردبیر
گیلداد: احمد آقایی، ظهر امروز در جلسهای که برای پیگیری وضعیت اجرای شیوهنامه تهیه و توزیع نان کامل برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد شهدای انقلاب اسلامی به ویژه شهدای سلامت، اظهار داشت: جامعه در هر شرایطی مدیون خدمات عزیزان حوزه بهداشت و درمان است.
بازرس کل استان گیلان با اشاره به دستورالعملهای صادره در مورد آرد و نان کامل، تصریح کرد: تدوین و ابلاغ قوانین و شیوهنامهها برای رفع دغدغههای مردم است و همانگونه که امام رضا (ع) فرمودهاند، “تدبیر در کارها ما را از پشیمانی باز میدارد “.
آقایی با اشاره به اینکه نان، بیش از ۵۰ درصد از قوت غالب مردم را تشکیل میدهد و حتی روستاییان نیز روزانه دستکم دو وعده نان مصرف میکنند، افزود: توجه به کیفیت نان، بسیاری از مشکلات حوزه سلامت را کاهش خواهد داد.
بازرس کل گیلان با اشاره به ابلاغ شیوهنامه از آذر ۱۴۰۲ برای تأمین و تولید آرد و نان کامل، گفت: برای دستیابی به نان کامل و با کیفیت، زنجیرهای از گندم مرغوب، آرد بهداشتی، و روشهای پخت حرفهای لازم است.
آقایی با استناد به این قانون که اجرای آن برای نانواییها را داوطلبانه در نظر گرفته، خواستار اجرای شیوه نامه تهیه نان کامل که در جهت غنی سازی نان و استفاده از تکنولوژیهای جدید و جذب عناصر ریز مغذی شد و افزود: این نانواییها باید در الویت قرار گیرند.
بازرس کل گیلان ضمن اشاره به اهمیت آموزش صحیح به نانواییها، خواستار نظارت بیشتر بر کیفیت پخت نان، رعایت بهداشت، جلوگیری از تعطیلیهای بیمورد و مقابله با گرانفروشی شد.
وی با تاکید بر اینکه برای کاهش دورریز نان باید فرهنگسازی و اطلاعرسانی مناسب میان مردم صورت گیرد تا شهروندان از خرید بیش از نیاز خود اجتناب کنند، افزود: حرکت به سمت تأسیس واحدهای صنعتی تولید نان نیز ضروری است.
به گزارش گیلداد، در ابتدای جلسه، مدیران دستگاههای مرتبط دغدغهها و چالشهای خود در مسیر اجرای این شیوهنامه را بیان کردند.
انتهای پیام/*